اطعام زائران بر سفره پربرکت سلطان خراسان | روایت ۳۱ سال خدمت یک خانواده مشهدی به امام هشتم (ع) + فیلم ضیافت اخلاص در میدان توحید| روایت شهرآرانیوز از اطعام ۷۰ هزار نفر در موکب بزرگ جوادالائمه (ع) مشهد حرم امام رضا (ع) میزبان زائران شیعه میانمار در روز‌های پایانی ماه صفر ورود بیش از ۳۰۰ هزار زائر پیاده امام‌ رضا (ع) به مشهد مقدس سوگواره «غریب قریب» و «به جای مادر» ویژه بانوان در حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود مدیرعامل مؤسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی: هنر زبان ما برای رساندن مفاهیم رضوی به مخاطب است خدمت شیرین زائران کوچک امام مهربانی‌ها در «شربتخانه امام جواد(ع)» شهادت امام رضا(ع) در مشهد هیئت کجا بریم؟ مبارزه با انحراف، چکیده سیره سیاسی امام مجتبی (ع) محل های اسکان رایگان زائران در مشهد برای روزهای پایانی صفر و شهادت امام رضا (ع) جزئیات مراسم شام غریبان شهادت امام رضا (ع) مراسم خطبه‌خوانی شب شهادت امام رضا (ع) در حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود بزرگداشت حماسه‌ای به قدمت ۱۲۰۰ سال | عزاداری تاریخی زنان نوغان در روز شهادت امام رضا (ع) برگزار می‌شود مشهد، قلب ایران و ستون خیمه این سرزمین آغاز پویش ملی «قدم قدم تا بهشت» برای قرآن‌آموزان سراسر کشور «در سوگ اسوه حسنه»؛ اجتماع بزرگ قرآنی شب رحلت پیامبر اعظم (ص) در حرم مطهر رضوی تشرف زائران مالزیایی به بارگاه منور رضوی مراسم چهارپایه‌خوانی سالروز رحلت پیامبر اکرم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) در حرم رضوی برگزار می‌شود سردار یوسفعلی­‌زاده: جوانان خراسانی، طلایه‌داران انتقال ارزش‌های جاودان انقلاب به نسل چهارم هستند  خادمان نوجوان و جوان پای کار زائران دهه آخر صفر
سرخط خبرها

ضیافت اخلاص در میدان توحید| روایت شهرآرانیوز از اطعام ۷۰ هزار نفر در موکب بزرگ جوادالائمه (ع) مشهد

  • کد خبر: ۳۵۳۵۲۰
  • ۰۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۲:۲۵
ضیافت اخلاص در میدان توحید| روایت شهرآرانیوز از اطعام ۷۰ هزار نفر در موکب بزرگ جوادالائمه (ع) مشهد
همزمان با فرارسیدن ایام پایانی ماه صفر و در شام شهادت رسول گرامی اسلام (ص) و امام حسن مجتبی (ع)، حسینیه جوادالائمه (ع) مشهد در میدان توحید با توزیع چای، شربت و غذای گرم از مهمانان و عزاداران سیاهپوش اهل‌بیت (ع) پذیرایی می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، همزمان با فرارسیدن ایام پایانی ماه صفر و در شام شهادت رسول گرامی اسلام (ص) و امام حسن مجتبی (ع)، خیابان‌های مشهد ازجمله مسیر‌های منتهی به حرم مطهر رضوی مملو از موکب‌هایی است که با انواع نوشیدنی‌ها و غذا‌های گرم از زائران امام مهربانی‌ها پذیرایی می‌کنند.

روایت این دلدادگی را می‌توانید در ازدحام جمعیت سیاهپوشی ببینید که هرگوشه از خیابان‌های منتهی به حرم مطهر رضوی صف کشیده‌اند. البته مدت انتظارشان خیلی طولانی نیست و دست کرامت مجاوران امام هشتم (ع)، خیلی زود یا استکان‌های چای و قهوه در دستشان می‌نشاند و یا آنها را به لقمه‌ای پربرکت مهمان می‌کند. در هر گوشه که سر بزنید، دود اسپند در هوا پراکنده است و در خیابان‌هایی که آب و جارو شده‌اند، سماور‌ها لبریز از آب‌جوشی هستند که چای می‌شوند و استکان به استکان، زائران را به ضیافتی پرخیر و برکتی دعوت می‌کنند.

اطعام ۷۰ هزار زائر و مجاور در دهه آخر صفر

از جمله این موکب‌ها، حسینیه جوادالائمه (ع) در میدان توحید است؛ مهدی نظافت، مدیر موکب در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز می‌گوید: بیش از هشت سال است که ما اینجا موکب داریم. اولین سال هم با چهار کارتن تخم‌مرغ و حدود ۲۰۰ کیلوگرم گوشت برای کباب شروع کردیم و الان بیش از پنج هزار و ۳۶۰ کیلوگرم گوشت را در کل فرآیند پذیرایی استفاده می‌کنیم. به‌طور کلی هم در پنج روز پایانی ماه صفر، بالغ بر ۷۰ هزار ساندویچ کباب گوشت میان زائران و مجاوران توزیع می‌شود که همه به نیت نام آقا جوادالائمه (ع) است.

به گفته وی، بالغ بر ۱۵۰ نفر به‌صورت داوطلبانه و جهادی در موکب حسینیه جوادالائمه (ع) در خدمت زائران هستند و ۱۰ روز پایانی ماه صفر، هر روز از ساعت ۱۴ تا اوایل بامداد فردا در فرآیند اطعام مهمانان امام رضا (ع) مشارکت دارند.

زیباترین تصویر این موکب در جنب‌وجوش بی‌وقفه مردان و زنانی نهفته است که به نیت قدرشناسی از نعمت مجاورت با امام رئوف (ع)، صبحشان را به شب می‌دوزند تا زائر علی‌ابن موسی‌الرضا (ع) در زیارتش آسوده‌تر باشد.

برق اشتیاقی که در چشمان نوجوانان موکب جوادالائمه (ع) می‌درخشد، انعکاس اخلاصی است که در قلب‌هایشان موج می‌زند و با هر «یارضا (ع)» که بر لبانشان جاری می‌شود، عرق از پیشانی پاک می‌کنند، جان تازه می‌گیرند و لقمه‌هایی از جنس عشق و ارادت را به دست زائران امام هشتم (ع) تحویل می‌دهند. این ضیافتی از جنس نور است و در آن، جمعیتی به شمار مردم مشهد، همه خادم حضرت شمس‌الشموس (ع) هستند.

مهران سپهران
تصویربردار مهران سپهران
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->